Yaşam

Entelektüel zevk arayanlar için My Library’deki Sesler

Kitaplığımdaki Sesler, gelecekte kitapların sonu olacak mı, önceden kafe kültürü neydi, daha önce ne oldu teziyle, caz müziğinin doğaçlamaya eşlik eden öngörülemez yaratılışı aslında sanatın her alanında var. , özgür cazın ortasında bilinç akışı ve benzerlikler gibi hayatı zenginleştiren yazılarla birlikte Virginia Woolf, Isodora Duncan, Picasso, Monet, Dickens, Nietzsche, Thoman Mann, John Coltrane, Miles Davis gibi ünlü isimleri çatısı altında buluşturuyor. doğaçlama.

Entelektüel bir lezzete dönüşen eserde fotoğraf, heykel, müzik ve sinema tarihi iç içe ve akıcı bir üslupla anlatılıyor.

Kitaplığımdaki Sesler’de kübizmin değeri ile John Berger arasındaki ilişkiyi kuracak, Duchamp’ın huzursuz ruhuyla tanışacak, kadın benliğinin izleriyle karşılaşacak, sanat dedikodularına ve geçmişin kulislerine uğrayıp farklı bir haz alacaksınız. bu durakların her birinden.

Diğer kapıları açan anahtar

Serdar Turgut da klasik ve çağdaş sanatın ilham verici isimlerini ve meselelerini anlatırken yaptığı geçişlerle bilinç akışıyla yazdığı bu metinlerde üst düzey bir okuma vadediyor. Yazarın da dediği gibi bu kitap entelektüel anlamda başka kapıları açacak ilk anahtardır.

Yazımızı usta gazeteci Serdar Turgut’un şu sözleriyle bitirelim: “Şartlar ne olursa olsun kitabı elimizde tutmaktan, satır altını çizerek, sayfa kenarına notlar alarak okumaktan asla vazgeçmeyeceğiz.”

Kitap sayfası için link:

[email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu